Menü Bezárás

Aljegyző, osztályvezetők – Közös Hivatal

Tunyoginé dr. Gálik Ágnes
aljegyző

Tunyoginé dr. Gálik Ágnes
aljegyző

1965-ban született Balassagyarmaton. A Miskolci Nehézipari Műegyetemen 1989-ben szerzett jogász végzettséget.
A Romhányi Építési Kerámiagyár megbízott igazgatási és jogi osztályvezetőjeként, majd Romhány, Kisecset és Szente községek jegyzői feladatait látta el körjegyzőként. Egyéni ügyvédként polgári jogi, családjogi és társasági jogi ügyekkel és szerződésekkel dolgozott.

2014. novembere óta a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzője.

Elérhetőség:


Juhászné Gajzinger Ágnes
osztályvezető

Juhászné Gajzinger Ágnes
osztályvezető

1956. február 27-én született Szécsényben. A Salgótarjáni Táncsics Mihály Szakközépiskolában érettségizett, majd a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen kapott közgazdász diplomát 1978-ban vállalati tervező-elemző szakon. 1993-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügyi szakközgazdász oklevelet szerzett. Az okleveles könyvvizsgálói minősítés megszerzését követően pedig, 1995-től szerepel a Magyar Könyvvizsgálói Kamara névjegyzékében. 2002-ben a Miskolci Egyetem Európai Uniós szakértői képzését abszolutóriummal zárta. 2010-ben közigazgatási szakvizsgát tett. Szakmai pályafutása során mind a vállalati, vállalkozási és költségvetési területen nagy gyakorlatot szerzett a pénzügy, számvitel, könyvvizsgálat és adóztatás területén. 1978-tól 1986-ig a Magyar Kábel Műveknél üzemgazdasági területen, 1986-1995-ig a Városi Tanácsnál, majd a Polgármesteri Hivatalnál adócsoport vezetőként, és pénzügyi osztályvezető helyettesként dolgozott. 1995-2002 között vállalkozóként végzett könyvelést, könyv-vizsgálatot, oktatást, tanácsadást, majd 2006-ig pénzintézetnél és nemzetközi ipari Kft-nél töltött be felelős pozíciót a számvitel és banki területen. 2006-tól ismét a költségvetésben dolgozik, a Dr Kenessey Albert Kórházban, majd 2009-től a Polgármesteri Hivatalban pénzügyi osztályvezetőként. Férjezett, 3 felnőtt gyermeke és egy unokája van.

Elérhetőség:


Mega György
osztályvezető

Mega György
osztályvezető

1956-ban született Galgagután. Középiskolai tanulmányait a Balassi Bálint Gimnáziumban végezte. A Budapesti Műszaki Egyetem Vízgazdálkodási Főiskolai karán szerzett építőmérnöki oklevelet 1977-ben, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán mérnök-üzemgazdász oklevelet 1990-ben. Ezt követően vezetési ismereteket tanult és 1994-ben – az Oxford Brookes University által kiállított – Certificate in Management Studies (CMS) oklevelet szerzett. 1977-től 1992-ig a Nógrád megyei Víz és Csatornamű Vállalatnál dolgozott üzemmérnök, – üzemmérnökségvezető-helyettes, üzemmérnökségvezető munkakörökben. 1992. június 1-től köztisztviselő Balassagyarmat Város Polgármesteri Hivatalánál. Kezdettől fogva a Vagyongazdálkodási csoport vezetője. 2011. március 1-től a Településfejlesztési, Gazdálkodási és Városüzemeltetési Osztály vezetője (az osztály jelenlegi elnevezése: Településfejlesztési, Városüzemeltetési és Építéshatósági Osztály). Nős, két gyermek édesapja, felesége szintén köztisztviselő.

Elérhetőség: